НМУ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НМУ » Новости » Уважаемый Ректор

Уважаемый Ректор

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

МОСКАЛЕНКО ВIТАЛIЙ ФЕДОРОВИЧ

РЕКТОР НАЦIОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНIВЕРСИТЕТУ IМЕНI О.О. БОГОМОЛЬЦЯ
ЧЛЕН-КОРЕСПОНДЕНТ АМН УКРАЇНИ,
ДОКТОР МЕДИЧНИХ НАУК,
ПРОФЕСОР,
ЗАСЛУЖЕНИЙ ЛIКАР УКРАЇНИ.

Тел / факс 38 (044) 234-40-62
E-mail: rector@nmu.edu.ua

Ректор Національного медичною університету
імені О. О. Богомольця з вересня 2003 р., Заслужений лікар України. Кавалер ордена "Ярослава Мудрого" V ст. , Заступник Голови Ради ректорів Київського регіону. Завідувач кафедри соціальної медицини та організації охорони здоров'я. Має дві подяки від Президента України.
З 1973 по 1975 рр. служба у лавах Радянської Армії військовим лікарем на Далекому Сході СРСР (м, Хабаровськ). Після закінчення служби пройшов спеціалізацію по анестезіології та реаніматології та працював лікарем, старшим лікарем, завідуючим інфарктним відділенням клінічної лікарні 27 м. Харкова, навчався у заочній аспірантурі по внутрішнім хворобам у Харківському медичному інституті, після якого захистив дисертацію (канд. мед. наук - 1982 р.). 3. 1980 по 1990 рр. працювали у партійних органах міста Харкова та області на посадах інструктора, консультанта з питань охорони здоров'я, соціального захисту, фізкультури та спорту. З 1990-1994 рр. Працював проректором з лікувальної роботи у Харківському інституті вдосконалення лікарів, а з вересня 1994 р, по 1998 р. (червень) працював на посадах начальника Головного управління охорони здоров'я та соціальних питань, заступника міського голови та одночасно начальника Г У охорони здоров'я та соціальних питань, а потім начальника ГУ гуманітарних та соціальних питань. 31991 по 1998 рік мав сумісництво на кафедрі кардіології та діагностики (доцент) Харківського інституту вдосконалення лікарів.
З 1998 року - заступник, з 1999 р. - перший заступник міністра охорони здоров'я України, а з січня 2000 р. по листопад 2002 р. - міністр охорони здоров'я України. У 2001 році захистив дисертацію (доктор медичних наук). Обраний академіком інженерної академії України (1996 р.), академіком Української академії економ, кібернетики (2000 р.), член-кореспондент АМН України (2002 р.). Входить до складу багатьох редакційних рад та колегій медичних наукових видань України, головний редактор журналу "Охорона здоров'я України". Має більш ніж 450 наукових і навчально-методичних друкованих праць, у тому числі 11 монографій, 20 підручників та навчальних посібників, біля 50 довідкових різних видань (довідники, статистичні альбоми, бюлетені, інформаційно-аналітичні видання).
Додатки

0

2

фотка жесть =)))

0

3

сто пудофф  :rofl:

0

Вы здесь » НМУ » Новости » Уважаемый Ректор